Mitt namn är Ulf Nilsson. Jag är 42 år gammal och bor i Landskrona med min fru och lilla son.
Jag har 28 års erfarenhet av kampsport och kampkonst. De senaste 10 åren har jag ägnat mig mest åt Kinesiska och Sydostasiatiska arter. Under många år har jag instruerat, som tex varit hjälpinstruktör bland annat åt Mattias Persson på otaliga läger både här hemma och internationellt.
Det finns många instruktörer som har hjälpt eller hjälper mig oerhört mycket idag, jag nämner ingen så har jag inte glömt någon. Men vill nån veta så svarar jag såklart.
Jag tränar Kampkonst på traditionellt sätt. Detta betyder att fokus på träningen är på självförsvar, kroppskultur och hälsa, snarare än tävling. Man tränar Kung Fu för självskydd, hälsa, för att man är intresserad av Kung Funs historia, myter och etik, men framför allt för att det är kul! Jag använder ordet Kung Fu i dess ursprungliga betydelse hårt arbete + tid =färdighet. Detta är hur jag tränaroch känner att effektiv kampkonst bör utövas.
Filosofin är att det inte ska behöva ta många år för att lära sig och bli kompetent, söka kärnan i och koncentrera på de grundläggande element som utgör kampkonsten.

 
Träning och erfarenhet:
 
Jag testade många olika stilar i mina yngre år, men min främsta stil då var Taekwondo, de dagarna har dock inte något speciellt inflytande på min nuvarande träning/utlärande. Jag har tränat ett flertal olika stilar genom åren. Men stilarna som alltid fascinerat mig mest, är de kinesiska stilarna, och särskilt de såkallade "interna" såsom Taijiquan, XingYi och framför allt Baguazhang. Inga skolor fanns i närheten av mig så träning i dem var omöjligt. Det var inte förrän omkring 2000 som jag på allvar började utforska dem, och jag har aldrig ångrat mitt val sedan. De senaste åren upptäckte jag de såkallade sydliga stilarna, och har utforskat dem mycket och funnit dem väldigt effektiva och fascinerande bl.a White Crane, Bak Mei, Five Ancestors(Ngo Cho Kun) mm
 
Mitt privata fokus idag är bl.a. i Hung Ga, Bagua, Ngo Cho Kun.

 
Gratis gruppträning varje tisdag kl 1830 i Karlslundsparken vid utegymmet

Jag erbjuder både privat-lektioner, på en plats och tid som passar både dig och mig. Jag anser att en privatträningssession motsvarar en månads vanlig gruppträning.

Privatlektion 200kr per tillfälle 

Kontakta mig för mer info.

 

ALLA är varmt välkomna att träna!